Inkubatorn

Innovatums affärsteam stöttar lovande startupföretag och entreprenörer/team de första stegen i utvecklingen mot stark tillväxt i Sverige och på internationella marknader. För tillfället har vi ca 25 företag inom olika branscher, några av dessa är nästa svenska framgångssagor!

Beskrivning

Vi söker en kommunikatör som kan vara operativ och drivande i arbetet med marknadsföring och kommunikation.

Arbetsuppgifter

Du arbetar med paketering och marknadsföring av våra erbjudanden till potentiella kundgrupper samt med att sprida information kopplat till inkubatorbolagens utveckling.

En central del av uppdraget är att arbeta med utveckling och uppdatering av budskap via web, utskick och sociala medier. Du kommer vara en viktig resurs i arbetet med att förbereda, genomföra och följa upp event.

I rollen ligger även kommunikation och resultatspridning till våra uppdragsgivare samt inom de projekt som vi bedriver. Att ha en levande dialog med relevanta nyhetsförmedlare samt att vara skribent för pressreleaser och jobba med  MyNewsDesk ingår också.

Som kommunikatör på inkubatorn ingår du i ett nätverk av kommunikatörer inom Innovatum AB för koordinering och samverkan i gemensamma frågor.

Kvalifikationer och egenskaper

Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i skrift.

Du har några års erfarenhet från liknande arbete med goda referenser.

Relevant utbildning inom marknadsföring/kommunikation är ett krav.

Kunskap i grafisk design är ett krav, helst med erfarenhet av verktyg som t ex program i Adobe-familjen. Erfarenhet från arbete med rörlig bild är meriterande.

Ytterligare språkkunskaper, utöver svenska och engelska, är meriterande.

Rollen kräver att du är en idérik och kreativ person som är van att ta egna initiativ och tycker om att samarbeta med andra. Du är serviceinriktad, delar gärna med dig av din kompetens och tar ansvar för dina arbetsuppgifter så att målen uppnås.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Villkor

Tillsvidareanställning med villkor efter överenskommelse. Provanställning tillämpas.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/1
Kontakt
  • Jesper Strömqvist, 076-5175999
Publicerat 2018-01-10
Sista ansökningsdag 2018-02-05

Tillbaka till lediga jobb